FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

Tekintettel az interneten található rengeteg lehetőségre és kockázatra, kérjük, hogy gondosan olvassa el a weboldalunk használatának általános feltételeit, melyeket az Ön és saját védelmünk érdekében alakítottunk ki. Köszönjük a megértését!

1. Személyes adatok

Az adatvédelemmel kapcsolatban kérjük, tekintse meg Jognyilatkozatunkat.

2. A Felhasználási Feltételek frissítése

A technikai feltételek és jogi előírások változásainak következtében az érvényben lévő Felhasználási Feltételeket időről időre módosítanunk, ill. aktualizálnunk kell. Kérjük, hogy a honlap használata előtt minden esetben győződjön meg róla, mikor került feltöltésre a Felhasználási Feltételek legutóbbi verziója. A legutóbbi frissítés 2012 áprilisában történt:

3. Szerzői jogok, védjegyek, oltalmi és egyéb szellemi tulajdonjogok

A jelen weboldalon megjelenő valamennyi tartalom - beleértve, de nem kizárólagosan a szövegeket, képeket, grafikákat, audio- és videofájlokat - cégünk tulajdonát képezi, kivéve, ha kifejezetten másként nyilatkozunk. (Kérjük, ezzel kapcsolatban vegye figyelembe 3. pontban olvasható nyilatkozatot a külső oldalakra mutató linkek vonatkozásában!) A jogvédett tartalom erre vonatkozó kifejezett engedély nélkül kizárólag magáncélra használható fel; a nyilvános és kereskedelmi célokra (letöltések, reprodukálás stb.) történő felhasználás tilos. A tartalom módosítására, lefordítására, egyéb módon történő szerkesztésére vagy feldolgozására kizárólag a Beiersdorf AG erre vonatkozó előzetes, írásos engedélye alapján kerülhet sor.

Tilos a Beiersdorf AG bejegyzett védjegyeinek vagy logóinak jogosulatlan felhasználása vagy azokkal történő bármilyen visszaélés.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a szerzői jogok, ill. egyéb szellemi tulajdonjogok megsértése polgári jogi és/vagy büntetőjogi következményekkel járhat.

4. Felelősség kizárása

A jelen weboldal a www.niveamen.com oldal betöltésekor megjelenő képernyőn az Ön által kiválasztott ország lakosai számára, az adott ország jogszabályainak megfelelően készült. Előfordulhat, hogy a kiválasztott országon kívüli területek esetében az ezen weboldalon megjelenő tartalmak, beleérve a termékeket, szolgáltatásokat és információkat, nem helytállóak vagy elérhetőek. Azon mértékben, amennyiben a jelen oldalon kínált vagy feltüntetett bármely ajánlatot, terméket vagy szolgáltatást az Ön által kiválasztott ország jogrendszere tilalmaz, annyiban azok érvénytelennek, ill. nemlétezőnek tekintendők. Kérjük, látogassa meg a www.niveamen.com weboldalt, és válassza ki az Ön tartózkodási helyének megfelelő országot, így a program a megfelelő weboldalra irányítja Önt.

A honlapunkon található információkat a lehető legnagyobb gondossággal állítottuk össze és ellenőriztük. Ennek ellenére nem vállalunk semmilyen felelősséget azok érvényességéért, helyességéért, teljességéért és/vagy minőségéért.

A honlapon más szolgáltatók által működtetett weboldalakra mutató linkek találhatók. A Beiersdorf AG nem vizsgálja ezen, más szolgáltatók által üzemeltett oldalakat, nem ismeri azok tartalmát, és vállal felelősséget vagy garanciát ezen oldalak esetlegesen törvénysértő tartalmáért vagy az azokon található egyéb jogsértésekért. Amennyiben azonban a Beiersdorf AG megbizonyosodik valamely link vagy tartalom törvénysértő mivoltáról, azonnal eltávolítja azt.

A honlapon található információk tájékoztató jellegűek, semmilyen esetben nem helyettesíthetik az orvosi vagy egyéb szakvéleményt. Ilyen vélemény érdekében kérjük, forduljanak orvoshoz vagy egy Önök által választott szakemberhez. A Beiersdorf AG nem vállal felelősséget semmilyen, a honlapon található információk alapján végzett tevékenységért vagy cselekedetért.

A honlap használata és az azon található információk letöltése a felhasználó saját felelősségére történik. A Beiersdorf AG nem vállal felelősséget az ebből eredő károkért, különösen a felhasználó adatállományában, hardverében és/vagy szoftverében bekövetkezett károk vonatkozásában. A fentiek nem érintik az egyenes szándékosságból és tudatos gondatlanságból eredő felelősséget.

5. Záró rendelkezések

Amennyiben a jelen feltételekben foglalt rendelkezések valamelyike egy adott jogrendszerben jogellenes, érvénytelen vagy nem végrehajtható, ez nem érinti a rendelkezések fennmaradó részének érvényességét és végrehajthatóságát.

Ha weboldalunkon jogsértést észlel és azt jelezni szeretné, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

Beiersdorf AG
Unnastr. 48
20253 Hamburg
Németország
Telefon: +49 40 4909-0